Nieuwsbrief 256 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 256 bespreken we de succesvolle ontmanteling van de beruchte Genesis-markt door een internationale politiemacht, waaronder Nederlandse agenten, in 'Operatie Cookie Monster'. Verder leest u het verhaal van een slachtoffer van identiteitsfraude via Genesis Market, ontdekt u onze tip van de week over hoe cybercriminelen legitieme bedrijfsdomeinen kunnen misbruiken voor phishing-aanvallen, en nemen we een kijkje in de duistere plannen van cybercriminelen op het darkweb om ChatGPT over te nemen door middel van 'bot hacking'.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!