Nieuwsbrief 270 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 270 duiken we in de wereld van cybercriminaliteit in 2023, waar we de aanpassingsvermogen van cybercriminelen, sextortion en misleidende leenapps onderzoeken. We bespreken ook de nieuwe wetgeving die het gebruik van persoonlijke informatie voor intimidatie (doxing) strafbaar stelt. Verder kijken we naar de strijd tegen kinderporno op het Darkweb in Nederland en delen we de vierde deel van onze gids voor veilige AI-ontwikkeling voor organisaties. Tot slot geven we een overzicht van de cyberaanvallen in week 27 en belichten we een geval van bankhelpdesk fraude in Deurne.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!