Nieuwsbrief 272 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In onze 272ste nieuwsbrief nemen we je mee naar de wereld van virtuele machine botnets en DDoS-aanvallen, lichten we de Flipper Zero toe als een essentiële tool voor hackers en hobbyisten, leer je hoe je cybercriminelen in je computer kunt herkennen, volg je het verhaal van een voormalige visfileerder die nu een illegale medicijnhandelaar is, en krijg je updates over bankhelpdesk fraude in Brabant en de cyberaanvallen van week 29 in 2023.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!