Nieuwsbrief 275 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 275 lees je alles over de verborgen wereld van cyberaanvallen en waarom je op je hoede moet zijn. Ontdek ook de verschillende soorten hackers en hun rol in het delicate evenwicht tussen cybercriminaliteit en ethisch hacken. Verder duiken we in de duistere kant van het Darkweb met een verontrustende trend genaamd 'Happy Slapping'. En vergeet niet de handige tip van de week over het reinigen en beschermen van je Apple-apparaten tegen cybercriminelen. We sluiten af met een overzicht van de cyberaanvallen die plaatsvonden in week 32-2023 en een verontrustend incident van bankhelpdeskfraude in Nootdorp. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld!

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!