Nieuwsbrief 276 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 276 duiken we diep in de wereld van ransomware met een uitgebreide gids over het begrijpen, voorkomen en herstellen van aanvallen. We analyseren ook de crypto-overvallen uitgevoerd door Noord-Korea en beschrijven hoe een verbazingwekkende $2 miljard is gestolen sinds 2018. Daarnaast onderzoeken we de opkomst en ondergang van de beruchte Cyberbunker. Verder, in de tip van de week, richten we ons op het reinigen en beschermen van Android-apparaten tegen cybercriminaliteit. We bieden ook een overzicht van cyberaanvallen in week 33 en bespreken een recente zaak van bankhelpdesk fraude in Oost West en Middelbeers.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!