Nieuwsbrief 277 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 277 duiken we in de ontmanteling van het Qakbot-botnet, een mijlpaal bereikt door wereldwijde samenwerking, technologische expertise en Nederlandse inzet. Daarnaast belichten we de risico's van malvertising, verkennen we de schimmige wereld van het darkweb, delen we praktische tips om jezelf te beschermen tegen digitale criminaliteit, brengen we je op de hoogte van het laatste politienieuws op het gebied van cybercrime, geven we een overzicht van recente cyberaanvallen.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!