Nieuwsbrief 278 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

Welkom bij nieuwsbrief nummer 278 van Cybercrimeinfo. In deze editie duiken we diep in de schaduwrijke activiteiten op Telegram, met een focus op wraakporno en exposing in Nederland. We ontrafelen ook het fenomeen 'Juice Jacking' om u te helpen uw smartphone veilig te houden. Daarnaast bieden we een grondige analyse van de Genesis Market zaak en de geëiste straf die daarbij komt kijken. Onze Tip van de Week legt uit waarom het een goed idee is om je smartphone regelmatig uit te schakelen. We sluiten af met een overzicht van de meest opmerkelijke cyberaanvallen van week 35-2023 en bespreken een recent geval van bankhelpdesk fraude in Tilburg.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!