Nieuwsbrief 282 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 282 Ccinfo Nl
Afbeelding – 207,0 KB 121 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In de nieuwste editie van onze nieuwsbrief, nummer 282, bieden we u een breed scala aan actuele onderwerpen op het gebied van cyberveiligheid. We duiken in de belangrijkste aandachtspunten van Alert Online 2023 voor bedrijven, belichten de schokkende realiteit van het darkweb inclusief recente veroordelingen, delen het laatste politienieuws over cybercriminaliteit van september 2023, geven een overzicht van de slachtoffers van cyberaanvallen in week 39-2023, en bieden praktische tips om uw wachtwoordbeveiliging te verbeteren. Daarnaast behandelen we een recente zaak van bankhelpdesk fraude in Mierlo.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!