Nieuwsbrief 283 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 283 Ccinfo Nl
Afbeelding – 231,1 KB 121 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwe editie van nieuwsbrief nummer 283 duiken we diep in de veranderende rol van de CISO en hoe deze zich staande houdt in het steeds complexere landschap van cybercriminaliteit. We bespreken de recente escalatie van cyberoorlog, met name in relatie tot gebeurtenissen in Israël en Rusland, en verkennen hoe het Darkweb een arena is geworden voor cyberconflicten in de Israël-Gaza strijd. Daarnaast bieden we een overzicht van de slachtoffers van cyberaanvallen in week 40 van 2023, delen we een waardevolle tip over het belang van een goed offboarding proces voor uw cybersecurity, en sluiten we af met een case over een inmiddels opgeloste Bankhelpdesk fraude in Goirle.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!