Nieuwsbrief 284 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 284 Ccinfo Nl
Afbeelding – 213,8 KB 111 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwe editie van nieuwsbrief nummer 284 duiken we diep in de complexe wereld van cyberveiligheid en digitale criminaliteit. We bespreken de onzichtbare cyberoorlog in België, analyseren de wereldwijde stand van zaken rond oplichting in 2023, en verkennen de uitdagingen en successen in de aanpak van het Darkweb. Daarnaast bieden we een gedetailleerd overzicht van de slachtoffers van cyberaanvallen in week 41 van 2023. Als praktische toevoeging geven we u de tip van de week over het herkennen van valse browserupdates en belichten we een recente zaak van bankhelpdesk fraude in Oisterwijk.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!