Nieuwsbrief 287 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 287 Ccinfo Nl
Afbeelding – 235,7 KB 51 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie duiken we in de essentiële strategieën en inzichten om uw Cloud veiligheid te verhogen, essentieel voor iedereen die in de digitale wereld opereert. Ontdek hoe Farnetwork zich als een sleutelspeler positioneert in de groeiende 'ransomware-as-a-service' markt, wat aanzienlijke implicaties heeft voor de cyberbeveiligingssector. Verder nemen we u mee in de schaduwwereld van Cyberbunker, waar we een diepgaande blik werpen in het donkere hart van de cybercriminaliteit. Blijf op de hoogte van recente cyberaanvallen met ons overzicht van week 44, waarin de nieuwste ontwikkelingen en incidenten worden belicht. Daarnaast delen we een cruciale tip van de week over hoe u waakzaam kunt zijn bij online winkelen om fraude bij webwinkels te voorkomen. Tenslotte richten we de spotlight op een actuele case van bankhelpdesk fraude in Woerden, een waarschuwend voorbeeld van de voortdurende dreigingen in onze digitale wereld.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!