Nieuwsbrief 288 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 288 Ccinfo Nl
Afbeelding – 259,2 KB 71 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van onze nieuwsbrief, nummer 288, verkennen we diverse cruciale aspecten van cyberveiligheid en darkweb-activiteiten. We beginnen met een grondige analyse van het cybersecurity beleid van Nederlandse politieke partijen, gevolgd door een diepgaand overzicht van de recente escalatie in digitale dreigingen en de invloed daarvan op onze hedendaagse veiligheid. Daarnaast werpen we een licht op de belangrijkste gebeurtenissen en trends op het darkweb in 2023. We bieden ook een gedetailleerd overzicht van de slachtoffers van cyberaanvallen in week 45 van 2023, en delen een essentiële tip van de week over de val van Rubella, een belangrijk voorval in de wereld van cybercriminaliteit en opsporing. Ten slotte, belichten we een recent geval van bankhelpdeskfraude in Helmond, een voorbeeld dat de voortdurende relevantie van cyberveiligheid benadrukt.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!