Nieuwsbrief 291 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 291 Ccinfo Nl
Afbeelding – 239,3 KB 49 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie duiken we diep in de wereld van mobiele veiligheid en de onzichtbare dreigingen die ons dagelijks leven in 2023 beïnvloeden. We onthullen inzichten in de recente discussies op het darkweb over cyberdreigingen die voor 2024 worden voorspeld. Verder brengen we u het laatste nieuws over cyberoorlogvoering van oktober en november 2023, inclusief actuele updates van de politie over cybercriminaliteit in november. Ontdek een gedetailleerd overzicht van de slachtoffers van cyberaanvallen in week 48 van het jaar 2023, en profiteer van onze wekelijkse tip over slim en veilig beleggen met uw smartphone. Tot slot, een speciale focus op een recente zaak van bankhelpdeskfraude in Nieuwegein, die licht werpt op de voortdurende strijd tegen cybercriminaliteit.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!