Nieuwsbrief 293 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 293 Ccinfo Nl
Afbeelding – 195,1 KB 49 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwe editie van onze nieuwsbrief, nummer 293, duiken we in de cruciale rol van elektronisch bewijs binnen de moderne rechtshandhaving en onderzoeken we de impact van online misleiding in Nederland. Verder bespreken we de val van Kingdom Market op het darkweb, geven we een overzicht van de cyberaanvallen in week 50, en delen we een belangrijke tip over waakzaamheid bij onverwachte MFA-verzoeken, inclusief een recent voorval van bankhelpdeskfraude in Helmond.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!