Nieuwsbrief 294 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 294 Ccinfo Nl
Afbeelding – 205,7 KB 141 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze uitgave van Cybercrimeinfo Nieuwsbrief nr. 294 duiken we in de toekomst van cyberveiligheid en de evoluerende digitale dreigingen van 2024. We verkennen de dynamische wereld van het darkweb in 2023, bespreken recente cyberaanvallen, en delen inzichten en tips voor een proactieve benadering van cyberbeveiliging, waaronder een inspirerend verhaal over de transformatie van passie naar een carrière in cyberbeveiliging en een actuele case van bankhelpdesk fraude in Loon op Zand.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!