Nieuwsbrief 297 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief 297 verkennen we de complexiteit van digitale dreigingen in Nederland en België in 2024, met een diepe duik in de operationele uitdagingen van risicobeheer. We belichten de rol van crowdsourced cyberaanvallen in geopolitieke conflicten en ontleden de verborgen gevaren van stealer malware op het darkweb. Daarnaast bieden we een overzicht van de recente cyberaanvallen in week 02-2024, en delen we essentiële inzichten in wachtwoordbeveiliging na cyberaanvallen, geïnspireerd door de case van EasyPark. Tot slot belichten we een specifiek geval van bankhelpdesk fraude in Haarlem, waarmee de realiteit van cyberdreigingen dichtbij huis wordt gebracht.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!