Nieuwsbrief 267 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 267 richten we ons op diverse belangrijke onderwerpen in de wereld van cyberveiligheid. We bespreken de groeiende zorg over identiteitsfraude in Nederland, werpen een blik op de Oekraïense IT Army en hun rol in cyberoorlogsvoering, en onderzoeken de recente migratie naar Telegram als een nieuwe hub voor cybercriminaliteit. Daarnaast bieden we het eerste deel van onze gids voor veilige AI-ontwikkeling, geven we een overzicht van de cyberaanvallen in week 24, en belichten we een geval van bankhelpdesk fraude in Gilze.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!