Nieuwsbrief 268 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

Welkom bij nieuwsbrief nummer 268, waarin we een breed scala aan onderwerpen behandelen die relevant zijn voor de wereld van cyberbeveiliging. We duiken diep in de cyberbeveiligingstrends van 2023, onderzoeken de vaak over het hoofd geziene impact van cybercriminaliteit op verenigingen, en belichten een recente arrestatie in verband met grootschalige drugshandel op het darkweb. Daarnaast bieden we het tweede deel van onze gids voor veilige AI-ontwikkeling en sluiten we af met het laatste politie cyber nieuws van juni 2023.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!