Nieuwsbrief 279 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwe editie van nieuwsbrief nummer 279 duiken we diep in de wereld van cybercriminaliteit en digitale veiligheid. We bieden een grondige analyse van recente ransomware-aanvallen op Nederlandse instellingen en bedrijven, onthullen de risico's van online datingfraude, en belichten de rol van initial access brokers in de ondergrondse economie van het darkweb. Daarnaast geven we praktische tips over het omgaan met de risico's van sexting, presenteren we een overzicht van de slachtoffers van cyberaanvallen in week 36 van 2023, en bespreken we een recent geval van bankhelpdesk fraude in Roermond.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!