Nieuwsbrief 289 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 289 Ccinfo Nl
Afbeelding – 226,3 KB 74 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van onze nieuwsbrief duiken we in de complexe wereld van cyberveiligheid, met een focus op de evoluerende cyberdreigingen die industriële controlesystemen teisteren. We belichten ook de kruising tussen cyberveiligheid en retail innovatie, en verkennen de duistere hoeken van het darkweb, met een speciale focus op Nederland's strijd tegen kinderpornografie. Verder in deze uitgave: praktische tips om uw slimme auto te beschermen tegen cybercriminaliteit, een gedetailleerd overzicht van recente cyberaanvallen met speciale aandacht voor een geval van bankhelpdesk fraude in Rotterdam Noord, en onze wekelijkse update van cybercrime slachtoffers.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!