Cyberkennisbingo: Leer over Digitale Veiligheid op 13 September!

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 11:56

De foto's zijn gecreëerd met AI; de afgebeelde personen bestaan niet echt.

EN: Click here and choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑ 

In een tijdperk waarin digitale technologie en online communicatie een integraal onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden, is het essentieel om te begrijpen hoe we onszelf en onze gegevens online kunnen beschermen. Daarom slaan Digi-Taalhuis Breda en Cyber Ambassadeurs Breda de handen ineen om jou de tools en kennis te bieden die je nodig hebt om veilig te navigeren in de digitale wereld.

Op woensdag 13 september organiseren deze twee gerenommeerde organisaties een speciale en unieke 'cyberkennisbingo'. Dit evenement is niet zomaar een bingomiddag; het is een interactieve sessie waarin deelnemers meer leren over de nuances van cyberveiligheid en de digitale mogelijkheden die voorhanden zijn.

Het evenement belooft een mix van leren en plezier, met de cyberambassadeurs en Digi-Taalhuisvrijwilligers die hun expertise delen op een boeiende en toegankelijke manier. Of je nu een complete beginner bent of gewoon je kennis wilt opfrissen, deze bingo is de perfecte gelegenheid om dat te doen.

Een belangrijk onderdeel van de sessie is het herkennen van potentiële online bedreigingen. Heb je ooit een bericht ontvangen van een pakketdienst, maar je hebt niets besteld? Of een e-mail van de bank die vraagt om extra gegevens te verstrekken? Deze en vele andere scenario's zullen worden besproken, zodat je beter voorbereid bent op het identificeren en omgaan met dergelijke situaties.

De details van het evenement zijn als volgt:

  • Datum: Woensdag 13 september 2023
  • Tijd: 14.00 uur (deuren openen om 13.30 uur) tot 15.45 uur

Om ervoor te zorgen dat je een plekje hebt op deze informatieve en leuke middag, is het belangrijk om je vóór 8 september aan te melden. Dit kan via de aanmeldlink, door een e-mail te sturen naar info@digi-taalhuisbreda.nl, of door simpelweg te bellen naar 06 52 81 38 07.

Wacht niet te lang en grijp deze kans om je digitale vaardigheden te verbeteren terwijl je plezier hebt!

Uitnodiging Cyberkennisbingo 13 September 2023
PDF – 804,7 KB 81 downloads

Meer info over 'veilig digitaal Breda'

Meer 'veilig digitaal Breda' nieuws

Oproep voor ‘Het Zelfbewuste Huis’

Breda is een geweldige en groeiende stad. Al die inwoners willen veilig, gezond en zelfstandig kunnen blijven wonen in een snel ontwikkelende omgeving. Om jou als Bredanaar hierbij te kunnen ondersteunen, werken we in Breda aan het huis van de toekomst. Een huis waarbij slimme toepassingen gaan helpen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren.

Lees meer »