Nieuwsbrief 280 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 280 onderzoeken we grondig vijf jaar aan datalekken in Nederland onder de AVG, werpen we een blik op de toekomst van beveiliging met een eenvoudige gids voor post-Quantum cryptografie, en onthullen we schokkende details over duistere praktijken op het darkweb, waaronder een rechtszaak waarin het OM zes jaar gevangenisstraf eist voor kinder- en dierenpornografie. Bovendien delen we essentiële tips voor veilig surfen op openbare wifi-netwerken om uw online privacy te beschermen.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!