Nieuwsbrief 285 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 285 Ccinfo Nl
Afbeelding – 219,6 KB 168 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwe editie van nieuwsbrief nummer 285 duiken we diep in een reeks urgente onderwerpen op het gebied van cyberveiligheid. We geven praktische tips over hoe te handelen bij een hackpoging, bespreken de recente toename van grootschalige ransomware-aanvallen in 2023, en verkennen hoe AI-technologie het landschap van het darkweb beïnvloedt. Daarnaast vindt u onze tip van de week over het creëren van een veilige bedrijfscultuur als preventieve maatregel, een overzicht van de recente slachtoffers van cyberaanvallen in week 42 en een focus op bankhelpdesk fraude in verschillende locaties zoals Uden, Eindhoven en Zeeland.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!