Nieuwsbrief 292 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Poster Nieuwsbrief 292 Ccinfo Nl
Afbeelding – 226,1 KB 40 downloads

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van onze nieuwsbrief duiken we diep in de krochten van de online onderwereld met een grondige analyse van de cybercrime marktplaats OLVX, belichten we de verborgen gevaren van blockchain-technologie in NKAbuse, en onderzoeken we de implicaties van datalekken en het darkweb. Daarnaast bieden we een actueel overzicht van de recentste slachtoffers van cyberaanvallen in week 49 van 2023, delen we essentiële inzichten over de risico's van Android wachtwoordmanagers, en rapporteren we over recente gevallen van bankhelpdeskfraude in Zoetermeer en Pijnacker.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!