Welkom bij de Academie

Welkom bij de Academie, waar je wordt uitgedaagd om je kennis over cybersecurity en het darkweb te vergroten. Onze quizzen zijn ontworpen voor alle niveaus, van beginners tot cybersecurity-experts, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan leren en groeien. Na afloop van elke quiz ontvang je een beoordeling, variërend van 1 tot 10, inclusief toelichting op eventueel incorrect beantwoorde vragen. Behaal je een perfecte score van 10, dan word je opgenomen in onze Perfecte Score Club. Hier kun je punten verdienen en jouw prestaties vergelijken met die van anderen. Start vandaag nog jouw reis naar meesterschap door jouw toegangscode aan te vragen.

Waarom Meedoen?

  • Test Je Kennis: Ontdek hoe jouw vaardigheden zich verhouden tot de belangrijkste cybersecurity-uitdagingen van vandaag.
  • Join de Elite: Een perfecte score catapulteert je naar onze exclusieve Perfecte Score Club, waar jouw kennis en vaardigheden worden erkend en gevierd.
  • Inspireer en Word Geïnspireerd: Jouw prestaties kunnen anderen motiveren om hun cybersecurity-kennis te verdiepen. #CybersecurityQuiz #Darkweb #BeTheChange

Binnenkort lanceren we quizzen die speciaal ontworpen zijn voor opsporingsambtenaren en hulpofficieren van justitie. Deze zijn exclusief beschikbaar voor aanvragen vanuit e-mailadressen met een @politie.nl domein.

Help ons de zichtbaarheid van Cybercrimeinfo te vergroten met jouw Google review!

Om de zichtbaarheid van onze website Cybercrimeinfo (ccinfo) in Google te verbeteren, is het nuttig als er recensies over onze site worden geschreven. Zouden jullie de tijd willen nemen om een beoordeling te plaatsen op Google? Dit kan eenvoudig via de volgende link: Schrijf een review.