De bibliotheek voor de bestrijding van digitale criminaliteit

Nieuwsbrief 251 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE YOUR LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

Nieuwsbrief 251 bevat informatie over een verdachte die enorme sommen geld verdiende met gestolen gegevens in een omgekeerde 'cyber-Batman'-zaak, het hoge risico van 'Business Email Compromise' voor Nederlandse bedrijven in vergelijking met andere Europese bedrijven, en een interessante analyse van de huidige staat van cybercriminaliteit in Nederland en de uitdagingen voor de toekomst.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!