Nieuwsbrief 253 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE YOUR LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief 253 bespreken we het gebrek aan aandacht voor cybersecurity in de verkiezingsprogramma's van waterschapsverkiezingen, en onthullen we hoe cybercriminelen je persoonlijke gegevens misbruiken na het betalen van 'inklaringskosten'. Ook ontdek je de feiten en fabels over VPN's en lees je over een man uit Oosterhout die een celstraf van twee jaar riskeert voor grootschalige handel in harddrugs op het darkweb.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!