Nieuwsbrief 254 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE YOUR LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 254, verkennen we de nieuwste phishingtechnieken die cybercriminelen inzetten, de toegenomen Russische cyberdreiging in Oekraïne en Europa, en de mogelijke destructieve campagne. Daarnaast bespreken we het belang van regelmatige software-updates, de rol van cryptocurrency op het darkweb en de uitdagingen rondom anonimiteit, transacties en regulering.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!