Nieuwsbrief 255 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 255 bespreken we de stijgende schade door bankhelpdeskfraude in 2022, waarbij Cybercrimeinfo toelichting geeft, en het onderzoek dat aantoont dat 87% van de Benelux-organisaties getroffen is door ransomware. Verder wordt er ingegaan op de zaak van een 23-jarige man die verdacht wordt van handel in verdovende middelen op het darkweb en presenteren we het politie cyber nieuws overzicht van maart 2023. Tot slot delen we een waardevolle tip over hoe te handelen bij een datalek, inclusief advies en stappen om de schade te minimaliseren.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!