Nieuwsbrief 258 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 258 bespreken we de aanhoudende cyberaanvallen op Nederland, met de AIVD die China, Rusland, Iran en Noord-Korea aanwijst als daders, en de explosieve groei van 'Pig Butchering' en 'Conversational Attacks'. Verder behandelen we hoe cybercriminelen profiteren van onze cognitieve vooroordelen en duiken we in de groeiende cybercrime-economie door de verborgen arbeidsmarkt op het darkweb te onderzoeken.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!