Nieuwsbrief 259 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze uitgave van nieuwsbrief nummer 259 belichten we Flubot-aanvallen op Roblox-gamers en hoe kinderen worden opgelicht met virtuele munten, en onderzoeken we de tegenstrijdigheid tussen het vertrouwen van organisaties in hun ransomware-voorbereidingen en het daadwerkelijk betalen van losgeld. Bovendien bieden we een nuttige tip over back-upstrategieën voor het waarborgen van bedrijfscontinuïteit en bescherming tegen cyberaanvallen, en evalueren we de rol van het darkweb in de transformatie van de journalistiek.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!