Nieuwsbrief 261 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwste editie van nieuwsbrief nummer 261 richten we ons op recente ontwikkelingen in de strijd tegen cybercriminaliteit, waaronder het opmerkelijke succes in de ontmanteling van het Snake malware netwerk. We bieden ook een uitgebreid overzicht van de strijd tegen georganiseerde en online criminaliteit in Nederland in 2022, onderzoeken de opkomst van deepfakes als een nieuwe cyberdreiging op het darkweb, en delen nuttige tips en trucs voor veilig online vakantie boeken.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!