Nieuwsbrief 263 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 263 duiken we in de uitdagingen waar kleine bedrijven mee te maken krijgen op het gebied van cyberweerbaarheid en belichten we hoe de uitbetaling van vakantiegeld een kans vormt voor online fraudeurs. We geven ook een belangrijke tip van de week over 'stem klonen', een nieuwe vorm van telefonische oplichting, en rapporteren het zorgwekkende nieuws dat bijna zesduizend Nederlandse creditcards zijn aangeboden op het Darkweb. Tot slot introduceren we onze Cybercrimeinfo AI Chatbox, een revolutionair hulpmiddel ontwikkeld met de kracht van ChatGPT 4 technologie, ontworpen om gebruikers te helpen navigeren in het complexe landschap van cyberveiligheid.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!