Nieuwsbrief 264 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In onze 264ste nieuwsbrief hebben we een reeks boeiende onderwerpen verzameld. Lees over de opkomende strijd tegen fraude in online casino's en hoe organisaties proberen deze vorm van cybercriminaliteit te bestrijden. Ontdek hoe kunstmatige intelligentie steeds meer wordt ingezet als een krachtig wapen tegen cybercriminaliteit, en biedt ongekende mogelijkheden voor de toekomst. Verdiep u in de complexe wereld van het darkweb, en specifiek in de verstrengeling van Fentanyl en cryptocurrency, en hoe deze bijdragen aan de wereldwijde drugshandel.

In onze wekelijkse tip vergelijken we de Cloud met het eigen bedrijfsnetwerk en duiken we in de diepte over de veiligheidsaspecten van beiden. We bieden een gedetailleerd overzicht van cyberaanvallen van week 21 2023, waarbij we de belangrijkste gebeurtenissen, methoden en doelwitten bespreken. Bekijk het laatste politie cybernieuws van mei 2023 om up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en arrestaties in de strijd tegen cybercriminaliteit. Ten slotte nemen we een specifiek geval van Bankhelpdesk fraude onder de loep in Tilburg, een eye-opener over de werkelijkheid van cybercriminaliteit in onze steden.

Mis deze informatieve editie niet en blijf altijd een stap voor op het gebied van cyberveiligheid met Cybercrimeinfo.nl.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!