Nieuwsbrief 265 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 265 gaan we dieper in op diverse actuele onderwerpen op het gebied van cybercriminaliteit. We belichten de toenemende ernst en impact van datalekken in Nederland, hoe u kunt bijdragen aan de toekomst van cybercriminaliteitsbestrijding en kans kunt maken op een luxe wellness-overnachting, een zorgwekkende trend van handel in wilde dieren en planten op het darkweb, en een recente cyberaanval waarbij hackers uit Oekraïne een dienstverlener voor Russische banken hebben platgelegd.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!