Nieuwsbrief 271 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 271 richten we ons op de immer veranderende wereld van cybercriminaliteit, met name de opkomst van WormGPT en de gevaren van illegale software downloads, belicht door een diepgaande analyse van HotRat. We geven ook inzicht in de psychologie van het Darkweb, werpen licht op een recent incident van bankhelpdeskfraude in Rotterdam en delen de vijfde deel van onze gids over veilige AI-ontwikkeling voor bedrijven.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!