Nieuwsbrief 273 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In nieuwsbrief nummer 273 duiken we dieper in de zorgwekkende trend van AI-gestuurde cybercriminaliteit en de recente golf van geavanceerde phishing- en malware-aanvallen. Interpol's Operatie Narsil heeft met succes een groot netwerk van kindermisbruikwebsites verstoord. Daarnaast werpen we licht op de verontrustende connecties tussen de AfD en Rusland, onthuld door recente leaks op het darkweb. Blijf veilig online met onze vervolgtip over het reinigen en beschermen van je thuisnetwerk. Daarnaast bieden we een update van het laatste politie cybernieuws van juli 2023, een overzicht van de cyberaanvallen in week 30 en belichten we een recent geval van bankhelpdesk fraude in Heerenveen.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!