Nieuwsbrief 274 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In de nieuwste editie van onze nieuwsbrief duiken we diep in de Cybersecuritymonitor 2022, waarbij we de recente cyberaanvallen en verdedigingsstrategieën analyseren. We belichten ook de opkomende dreiging van stemklonende cybercriminelen en bespreken de invloedrijke rol van vrouwen op het Darkweb en in Cyberdiplomatie. Daarnaast bieden we praktische tips over hoe je je Windows-apparaten kunt reinigen en beschermen tegen cybercriminelen. Tot slot geven we een overzicht van de cyberaanvallen in week 31 en belichten we een recent geval van bankhelpdesk fraude in Veldhoven en Eindhoven.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!