The Black Market Report

Gepubliceerd op 17 september 2019 om 20:56
The Black Market Report

Het onderzoeksteam van 'Armor's Threat Resistance Unit' (TRU) hebben vijf maanden (van februari 2019 tot juni 2019) besteed aan het onderzoeken van twaalf verschillende underground hacker-markten en forums (zowel Engels als Russisch sprekende) om te ontdekken of veel van deze illegale goederen en diensten op deze illegale marktplaatsen worden gekocht en verkocht. Ze ontdekten dat deze Darkweb markten floreren.

De Darkweb verkopers bieden het meest items en -services aan, zoals bankrekening gegevens, creditcardnummers, volledige identiteitspakketten en DDoS-aanvalsservices. Je kunt deze diensten kopen, maar je kunt ook steeds meer en meer diensten huren, zoals een nog niet ontsleutelde ransom virussen.

Cybercriminelen bieden 'Cerberus malware' te huur aan op het Darkweb. Deze veel belovende malware (volgens de cybercriminelen), zou in staat zijn om de volledige controle over te nemen van de geïnfecteerde Android apparaten.

LEES VERDER >>

Maar de criminelen hebben ook nieuwe aanbiedingen toegevoegd aan hun virtuele winkelplanken. Een van de slimste diensten die werd opgemerkt, was waar een crimineel een verkoper $ 800 in Bitcoin kan betalen en $ 10.000 kan laten overboeken naar een bankrekening naar keuze of via de Western Union, een naadloze turn-key witwas service.

Maar je kunt er van alles vinden, van gestolen smartphones en computers tot exploitkits en Remote Access Trojans (RAT's), tot een hacker om negatieve items uit uw kredietrapport te verwijderen of duizenden 'Likes' en volgers toe te voegen aan uw sociale media-accounts.

Lees het volledige rapport van 'TRU' en kom meer te weten over de vele illegale goederen en diensten die hackers kopen en verkopen. Ontdek hoe deze artikelen criminele activiteiten voeden en organisaties en individuen jaarlijks honderden miljoenen dollars kosten en vooral hoe organisaties en consumenten kunnen helpen hun gegevens online te beschermen.

2019 Q 3 Report Black Market Single Pages 1
PDF – 2,3 MB 464 downloads

Bron: armor