Nieuwsbrief 252 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE YOUR LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In de nieuwste nieuwsbrief 252 wordt gewaarschuwd door de AIVD over China die op grote schaal persoonlijke gegevens van Nederlanders verzamelt. Verder wordt de groeiende dreiging van cybercriminaliteit via sociale media besproken en wordt er in de tip van de week stilgestaan bij data als het nieuwe goud. Ook wordt het misverstand over anonimiteit van cryptotransacties uitgelegd en wordt de nieuwe 'Veelgestelde vragen'-pagina over cybercriminaliteit, cyberbeveiliging en het darkweb geïntroduceerd.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!