Nieuwsbrief 260 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze editie van nieuwsbrief nummer 260 verkennen we de focus van cybercriminelen op het MKB als een aantrekkelijk doelwit, en de groeiende dreiging van deepfake stemmen in telefonische oplichting. Daarnaast bespreken we de resultaten van Operatie Spector, een grootschalige internationale Darkweb-operatie, en bieden we een waardevolle tip aan MKB'ers om hun onderneming te beschermen tegen cyberdreigingen. Tot slot brengen we u op de hoogte van het meest recente cybercrime-nieuws van de politie.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!