Nieuwsbrief 266 Cybercrimeinfo (ccinfo.nl)

Click here or click 'CHOOSE LANGUAGE' and then choose your language using Google's translation bar at the top of this page ↑

In deze nieuwe editie van onze nieuwsbrief nummer 266 verkennen we het cyberlandschap van 2023, beginnend met een diepgaande analyse van de groeiende dreiging van Russische hackers en DDoS-aanvallen op Nederlandse havens. We belichten de evolutie van cybercriminaliteitstools en technieken, duiken in de opkomst en ondergang van een internationaal darkweb-drugsimperium, delen handige tips om je te beschermen tegen DDoS-aanvallen, en geven tot slot een overzicht van de cyberaanvallen in week 23-2021.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief over cybercrime en darkweb? Schrijf je dan hier in. Eerdere nieuwsbrieven vind je hier.


Steun Cybercrimeinfo.nl zodat we kunnen blijven bestaan

Om deze website te runnen en iedereen te kunnen blijven voorzien van het laatste nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit, zijn wij op zoek naar donateurs. Hiervan kunnen we onder andere nieuwe apparatuur aanschaffen, want deze hele site draait op vrijwilligers. Kortom, wij kunnen niet zonder jouw steun! Help je mee in de strijd tegen cybercrime?

Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom. Alvast bedankt namens het hele team van Cybercrimeinfo.nl

Doneren kan al vanaf 5 euro!